23 Eylül 2009 Çarşamba

Neler Oluyorrr!!!!

Youtube yasaklandı sıra myspace ve last fm geldi onlara da erişimi engellediler sağ olsunlar. Ne garip bir ülkedir yaa yok telif hakkıymış şuymuş buymuş. Zaten insanlar müziklerini tanıtmak için oraya koyuyorlar, telif hakkı derdi olsa koymaz zaten. Bu ülkede müzik neden gelişmiyor deniyor, böyle olursa gelişmez tabi.
Bloglara da girişlerde sorun yaşıyoruz zaten, sıra blogspota mı geldi yoksa anlamadım ki. Trky dns ayarı programını kullanıyordum, yine de giremiyordum bloglara. dns ayarlarımı değiştirdikten sonra girebildim. Bir de google chrome da işe yaramadı sorun çıkardı bu yüzden fire fox u indirdim. Şuan sorunsuz, dns ayarlarımı hesionkanın blogundan almıştım. Şunları kullanıyorum sorun yaşıyorsanız bir deneyin;
68 105 28 79
69 111 95 106
Dns ayarlarımı nasıl değiştiricem diyorsanız;
Başlat-Denetim masası-Kullandığınız ağa sağ tıklayın- özelliklere girin-internet iletişim kuralları(TCP/IP) ye tıkla-özelliklere gir- Aşağıdaki dns adresini kullan dedikten sonra yukarıdaki numaraları girin.

7 yorum:

Hamlet dedi ki...

Aman efendim sakin olunuz, sabır deneniyor.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bu konu gerçekten can sıkıcı olmaya bailadı. Ben de herkes gibi normal yollardan her siteye erişebilmek istiyorum. Mahkeme kararıyla kapatılması da neyin nesi! Bir şey değil bir gün blogspot'u da kapatacaklar ondan korkuyorum!

P* dedi ki...

bi ara çıldırıyodum bloguma giremiyorum diye bütün fire foxtur chromedur operadır safaridir abartmıyorum hepsini sildim yükledim banamısın demedi sonra dnsi değiştirince oldu.
bi ara blogspot kapatıldı diye tırsmmadım değil hani =(

tuku dedi ki...

Bence fazla telaş yapıyorsun, düşündüğün gibi değil.

Nill Kiss dedi ki...

tutku;telaş yapmıyorum ama bu sitelere zaten birsekilde yine girilir sitelerin kapatılması nereye kadar bunun yerine daha başka çözümler bulunsun. youtube u kapattın diye kimse girmedimi siteye yada bahsettiğin videoları yüklemekten vaz mı gectıler bence erşişimi engellemek cozum degil

IG Feno dedi ki...

başbakan da youtube'a giriyomuş zaten :D

arkadaşlar blogger'In sorunu bloggerdan kaynaklanıyor, türkiyenin bloggerla bir derdi yok henuz :) olmasında

Nill Kiss dedi ki...

hehe onu ben de okudum
evet blogger ın kendisinde, turkıyeyle baglantıda bir sorun var yanlıs anlasılmasın, ben acaba mı ki dedim:)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...