7 Şubat 2011 Pazartesi

Fotoğraf Makinem Bozuldu: Bunlar da Beğendiklerim:)/ Amazing Cameras I Love

Photobucket

Geçen hafta fotoğraf makinem bozuldu, eskiydi falan ama işimi görürdü. Fotoğraf çekmeye de her zaman meraklıydım. Ben de yeni bir fotoğraf makinesi almak için araştırmalar yapmaya başladım. Bunlar da beğendiğim makineler işte almayı düşündüğüm:) Bir haftalık araştırmalarım sonucunda hala üç makine arasında kararsızım. Çok pimpirikliyimdir böyle şeylerde, bestbuy, electroworld, mediamakt ne kadar eletronik mağazası varsa gezilir. İnternet araştırmaları yapılır, forumlar okunur, yutdışı fiyatlar araştırılır, derken kafa iyice karışırr:) Neyse bir karara vardım gibi artık:)
Ama bu güzel makinelerde de aklım kalmadı değil. Evde baya eski bir makine var, onu modifiye edip bunlara benzetmek istiyorum.
Bu arada kullanıp da çok memnun kaldığınız makineniz var mı?

source: weheartit

7 yorum:

Pelin P.A. dedi ki...

Alacaksan Canon dan başka bir marka düşünme canım.

hayalci dedi ki...

Dslr düşünürsen kesinlikle Nikon D90'a bi bakmalısın.Ya da bir alt modeli d5000.Benim yok ama çok kez inceleme fırsatım oldu.Tavsiye edilir.

Bu arada makineler süpper :)

deniz dedi ki...

Merhaba Nikon D90 kullanıyorum çook memnunum.Yeni aldım,fiyatını öğrenmek isterseniz debedil@gmail.com mail atın bilgi verebilirim

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

off hepsi çok güzell çok manyak!

Nill Kiss dedi ki...

pelin; canonda karar kılmış gibiyim bakalım tesekkulerr;)

hayalci; dslr düsünüyordum ama sonradan vazgectim dslr like alıp biraz alıstırma yapıp sonra dslr alıcam. d5000 i bi kaç kişiden duydum ilerde alabilirim ama d90 biraz pahalıymıss cok tesekkurlerr;))

deniz çok tesekkur ederim yardımın ve onerin ıcın d90 suan baslangıc icin pahalı geldı bana ama aklıma takılan konu olursa iletisime gecicem sennlee:))

renkli bilezik, tesekkurler;)

mrtha dedi ki...

makineler çok tatlı:))

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

benim de bozuldu malesef:(canon almayı düşünüoyrum bunlarda pek cici:)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...