11 Ekim 2009 Pazar

Aşkın (500) Günü/ (500) Days of Summer

500days

Çok gitmek istedim bu filme, filmden kareler görünce klasik bir aşk hikayesi gibi gözüktü gözüme ama bildiğimiz o romantik komedilerden değilmiş bu film. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum, havalar da bu aralar güzel gerçi ama biraz rahatlamaya ihtiyacım var, bu filmde biraz gülüp biraz hüzünlenicekmişim havası var. Gitmeyi düşünenlere iyi seyirler.

SİNEMA

Filmin konusuna gelicek olursak şöyleymiş;
Alışılmamış türde bir romantik komedi olan film, aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur.

Ne var ki Summer ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir.

İlk defa Sundance Film Festivali'nde gösterilen film, hem eleştirmenlerden hem de seyirciden tam not aldı.

SİNEMA1

Filmdeki bayan oyuncu Zooey Deschanel ise son derece şirin gözüküyor bence, İnternetten birkaç fotoğrafını da paylaşmak istedim.

SİNEMA2
source:500daysofsummer,
beyazperde.com

10 yorum:

Miss Sensible dedi ki...

Beni de meraklandırdın şimdi:) Aslında filmin ismi çokta ilgimi çekmemişti; ama fırsat bulursam gitmeyi düşünmeye başladım:) Gidersen yorumlarını bekliyorum.

Nill Kiss dedi ki...

tamam canım gidersem düşüncelerimi yazıcam

aysegul in ny dedi ki...

sınemada ızlemeyı genelde tercıh etmedıgım bır fılm turu olmasına ragmen gıdıp ızlemıstım yaz basında ve superdı ayrıca Zooey'in diger fılmı Jım Carrey'le "Yes Men" bulursan onu da ızle daha da sevıceksın ıkı fılmı de oyuncuları da hehe:))

Nill Kiss dedi ki...

Yes Men i izledim ayşegül çok güzeldi, kızın yüzüne bakıp duruyordum ben bu kızı hangi filmden hatırlıyorum diye koşarak fotoğraf çekme seansları falan düzenliyordu o filmde:)sağol hatırlatma için;)

neslihan dedi ki...

çok güzel kızlar mutlaka gidin (: güzel bi hafta sonu geçirtti bana ,erkek kadın kadın erkek rolünü üstlenmiş alışılmadık bi konu romantikten çok platonik komedi (:

Syhn dedi ki...

ilk koyduğun fotografı görünce bu filme gidesim geldi. konusunu okuyunca daha da çok :)

kullandığın diğer resimlerle de tavan yaptı bu isteğim:)

Nill Kiss dedi ki...

neslihan, önerin için tesekkurler, dogru diyosun hep kızlar evlilik hayali kurar bunda tam tersi olmuş:)

seyhancım filmin iyi reklamını yapmışım ya o zaman hehe,gidelim gidelim:)

Dylana Suarez dedi ki...

Love this movie so much! And Zooey's style is amazing!

Great blog! I will def. be back!

colormenana.blogspot.com

patti dedi ki...

i want that t-shirt. just saw half of the film last night :) it's different. good.

yokamania dedi ki...

Nedense zor, sorunlu kadınların pesınden kosar dururuz bız salak erkekler, aslında mutluluk yanıbasımızdadır belkıde derler ya sevdıgınle degıl senı sevenle mutlu olursun dıye. Ole karısık bısey ıste ask dedıklerı

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...